Zapiekane przegrzebki z duszonym boczkiem
Zapiekane przegrzebki z boczkiem-duszony Chard jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz przegrzebki morskie, cebula, ząbki czosnku i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z duszonym boczkiem, Stek zapiekany z duszonym porem i Chardą, oraz Zapiekane przegrzebki z duszonym kolorem i sosem Cydr.
Instrukcje
W dużej, głębokiej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry, 4 protokół. Łyżka off wszystko oprócz 2 łyżki tłuszczu.
Dodaj cebulę na patelni i gotować, mieszając, aż lekko zmięknie, 3 protokół.
Dodać czosnek i mieszać do miękkości, ale nie rumiane, 2 protokół.
Dodaj pomidora i gotować, aż zacznie się rozkładać, 2 protokół.
Dodać łodygi chard i gotować, aż chrupiące przetargu, 4 protokół.
Dodać liście chard i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, podrzucając, aż zwiędną, 5 protokół; odcedzić wszelkie ciecze.
Dodaj sos sojowy i gotować, aż liście będą miękkie, 2 minuty dłużej. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Doprawić przegrzebki solą i pieprzem. W innej dużej patelni, rozgrzać olej, aż tylko palenie.
Dodaj przegrzebki i gotować na dużym ogniu przez 30 sekund. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż złoty na dnie, o 3 protokół. Obróć przegrzebki i dodaj masło. Gotować, łyżka masło na przegrzebki, aż tylko biały w całym, o 3 protokół. Łyżka chard na talerze, top z przegrzebków i służyć.