Zapiekane Przegrzebki Z Boczkiem, Pomidorami I Przecierem Z Awokado

Zapiekane Przegrzebki Z Boczkiem, Pomidorami I Przecierem Z Awokado
Zapiekane przegrzebki z boczkiem, pomidorami i przecierem z awokado to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka soku z cytryny, masło, brązowe masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z przysmakiem kukurydzy, boczku i awokado, Zapiekane przegrzebki z przecierem Grochowym i rzodkiewką, oraz Zapiekane przegrzebki z Purée z kalafiora dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W19 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn