Zapiekane przegrzebki na mikro zielonych z pomarańczowym estragonem Vinaigrette z masłem gotowany Homar
Podsmażone przegrzebki na mikro zieleni z pomarańczowym estragonem Vinaigrette z masłem gotowany Homar może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 104g tłuszczu, oraz w sumie 1263 kalorii. Na 5,48 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, musztarda dijon, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gotowane przegrzebki z winegretem estragonowym, Zapiekane przegrzebki z sosem Estragonowo-maślanym, oraz Ciepła sałatka z homara gotowana na maśle z sosem Estragonowo-cytrusowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do winegret: w małym garnku, dodać sok pomarańczowy i gałązkę estragonu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć na wolnym ogniu i zmniejszyć sok o połowę. Po zredukowaniu wyjąć gałązkę estragonu i schłodzić sok w lodówce. Po ostygnięciu dodać ocet winny biały, musztardę Dijon, czosnek i szczyptę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Biały
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Udziec Jagnięcy Z Kością
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Czosnek Goya®
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Trzepać razem. Powoli spryskaj olej z pestek winogron podczas ubijania, aż uzyskasz równą równowagę oleju w soku. Smak, a następnie dostosuj przyprawę w razie potrzeby. Odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
3
Do gastrique: w małym garnku, dodać cukier, ocet jabłkowy i trochę soli. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj mango i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut. Użyj blendera zanurzeniowego, blendera, a nawet miksera ręcznego, aby dobrze wymieszać. Następnie przecedzić przez drobne sito siatkowe. (Jeśli nie masz drobnego sita, możesz użyć zwykłego Sitka wyłożonego ściereczką do sera lub czystym ręcznikiem do naczyń.) Chcesz usunąć wszelkie małe kawałki mango, które Blender przegapił. Umieścić w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
Dodatkowa Woda
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dla homara: doprowadzić garnek wody do wrzenia i dodać biały ocet. Upuść ogony homara i gotuj na wolnym ogonie, aż po prostu zaczną się włączać w jasny pomarańczowy / czerwony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony Homara
Ocet Biały Destylowany
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3 Paluszki Precelkowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Ostudzić i wyjąć mięso homara ze skorupy. Mięso pokroić na kawałki, tylko mniejsze niż rozmiar kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
Woda, Aby Umożliwić
7
Rozgrzej średnią patelnię na średnim ogniu i dodaj 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać czosnek i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®
9
Saute aż przezroczyste.
10
Dodać pozostałe masło i rozpuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
11
Dodać szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12
Dodać homara i wymieszać do pokrycia z masłem. Dusić przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
13
Zdjąć patelnię z ognia i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Dla crostini: rozgrzej brojlery w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
15
Przeciąć ząbek czosnku na pół i natrzeć obie strony chleba z wyciętych boków czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
16
Posmaruj jedną stronę chleba oliwą z oliwek i bardzo lekko posyp ziołami prowansalskimi i solą. (Jeśli nie masz HDP, możesz użyć mieszanki suszonego tymianku, bazylii, rozmarynu, majeranku, szałwii, cząbru i nasion kopru włoskiego lub dowolnego z tych ziół, które masz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Bułka Tarta, Kilka Garści
1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Majeranek
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
17
Połóż chleb na prześcieradle i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
18
Aby złożyć: zacznij od przegrzebków. Pat przegrzebki suche z ręcznikami papierowymi. Muszą być suche, aby uzyskać ładny sear i skorupę na zewnątrz. (Jeśli nie, będziesz miał przegrzebek tylko moczenie we własnym płynie, coraz papkowaty, bez koloru, sear lub smak.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
19
Za pomocą noża do parowania, zdobądź szczyt przegrzebków za pomocą krzyżówki. Chcesz po prostu zdobyć zewnętrzną warstwę, 1/16 cala głębokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
20
Posypać przegrzebki solą i pieprzem. Na rozgrzanej patelni z olejem z pestek winogron, włóż przegrzebki w dół. Olej z pestek winogron ma bardzo wysoką temperaturę dymu, co pozwala gotować w wyższych temperaturach dłużej, zanim zacznie palić i palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
21
Przegrzebki powie, kiedy jest ok, aby je podnieść i rzucić okiem na sear. Kiedy jesteś w stanie podnieść przegrzebki bez oporu w ogóle, można następnie rzucić okiem, aby zobaczyć, czy jesteś gotowy, aby odwrócić. Chcesz ładny bogaty złoty brązowy kolor na przegrzebek. Po osiągnięciu odpowiedniego koloru, flip przegrzebki i wyjąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
22
Włóż crostini do piekarnika na grzankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
23
Dodaj vinaigrette do zieleni trochę na raz. Chcesz po prostu pokryć zieleninę winegretem, nie chcemy go utopić. Myśl lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Zieloni
24
Teraz na każdym talerzu serwowania, umieścić porcję wielkości srebrnego dolara ubranych mikro zieleni w środku talerza. Weź łyżeczkę Mango gastrique i połóż ją na talerzu przed zielenią. Następnie tylną stroną łyżki, przeprowadź ją przez środek sosu. Weź 3 lub 4 kawałki homara, osusz je na papierowym ręczniku, a następnie umieść w środku gastrique schmear.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Zieloni
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
25
Umieść przegrzebek na wierzchu mikro zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Zieloni
26
Miejsce 2 crostini off do boku przegrzebka. Następnie krzyż 2 cały szczypiorek na każdym talerzu i gotowe.
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.