Zapiekane przegrzebki morskie z sałatką ogórkowo-Koprową i winegretem z nasion kopru włoskiego
Zapiekane przegrzebki morskie z sałatką ogórkowo-Koprową i winegretem z nasion kopru włoskiego wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,51 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, ogórka, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Zapiekane Przegrzebki Z Ogórkiem, Ogórkiem I Grejpfrutem, Zapiekane przegrzebki z sałatką z kopru włoskiego i grejpfruta, oraz Zapiekane przegrzebki z czerwoną pastą Chile i sałatką z kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ogórek obrać; pokroić na pół wzdłuż, nasiona i cienko pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
2
Przyciąć i odrzucić kopru podstawy żarówki. Łodygi Trim z żarówki, odrzucając twardą zewnętrzną łodygę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
Baza
3
Cebulę przeciąć na pół wzdłuż i pokroić w poprzek na cienkie plasterki.
Umieść małą patelnię na średnim ogniu do gorąca; dodać nasiona kopru włoskiego, i gotować, stale mieszając, 1 1/2 protokół lub do tosty. (Uważaj, aby nie palić nasion; staną się gorzkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru Włoskiego
Nasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Zdjąć z patelni. Zmniejszyć ciepło do średniego. Nasiona przetworzyć w blenderze do zmielenia; powrócić do patelni. Wymieszać w 1/2 szklanki oleju z pestek winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Pestek Winogron
Nasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Patelnia
7
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej.
8
Wymieszać olej z kopru włoskiego, pozostałą łyżkę szalotki, pozostały 1/2 łyżki czosnku, pozostały 1/4 szklanki octu, pozostały 1/4 łyżeczki soli, pozostały 1/4 łyżeczki pieprzu i sok pomarańczowy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Olej W Infuzji
Szalotka
Ocet
Koper Włoski
Czosnek
Pieprz
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
9
Posypać przegrzebki solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Przegrzebki
10
Ciepła 1 łyżeczka oliwy z oliwek na patelni na dużym ogniu, aż bardzo gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Dodaj przegrzebki i gotować 2 protokół. Obróć i gotuj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
12
Ułóż sałatkę na poszczególnych talerzach; top każdy z przegrzebka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
13
Ubić winegret i skropić sałatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
14
W razie potrzeby udekorować i podawać natychmiast.
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.