Zapiekane przegrzebki morskie z pikantnym sosem cytrusowym

Zapiekane przegrzebki morskie z pikantnym sosem cytrusowym
Zapiekane przegrzebki morskie z pikantnym sosem cytrusowym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sok mandarynkowy, masło, pistacje i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z sosem cytrusowo-imbirowym, Zapiekane przegrzebki z pikantnym sosem jeżyn, guanciale i Risotto Shiitake, oraz Sałatka z rukoli cytrusowej z Podsmażonymi przegrzebkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż lekko gruby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Podgrzej żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Połączyć 2 łyżki soku mandarynki, chile proszek, czerwony pieprz, i sól w dużej misce; dodać przegrzebki, podrzucając delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj przegrzebki na patelnię; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj wino do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać mieszaninę kumkwatu i masło. Zmniejsz temperaturę do minimum; mieszaj, aż masło się rozpuści. Ułóż 5 przegrzebków na każdym z 8 talerzy; top każdej porcji z 3 łyżkami sosu; posypać 1 łyżeczką orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 Szklanki Kumkwatów1/2 Szklanki Kumkwatów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn