Zapiekane Przegrzebki Morskie Z Octem Banyuls I Cykorią Slaw

Zapiekane Przegrzebki Morskie Z Octem Banyuls I Cykorią Slaw
Zapiekane przegrzebki morskie z octem Banyuls i cykorii Slaw jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 0g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cykorii, woda, ocet winny sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 42 minuty. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Seared Sea przegrzebki na Azjatyckie Slaw, Zapiekane Przegrzebki Z Karmelizowanym Mango Slaw, oraz Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 42 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn