Zapiekane kotlety z indyka z salsą żurawinowo-karmelizowaną cebulą

Zapiekane kotlety z indyka z żurawiną-karmelizowana cebula Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 266 kalorii, 25g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, kotlety z indyka, wstępnie posiekaną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kotlety z indyka zapiekane w sosie winnym, Kotlety z indyka z salsą na patelni, oraz Kotlety Z Indyka Żurawinowego.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Indyka posypać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Dodać indyka na patelnię; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż gotowe. Podziel indyka między 2 talerze; trzymaj ciepło.
Dodaj cebulę na patelnię. Gotować 3 minuty, często mieszając; dodać pozostałe 1/4 łyżeczki soli i pozostałe 1/8 łyżeczki pieprzu. Gotować 5 minut lub aż cebula będzie miękka i złoty, często mieszając. Wymieszać w wodzie, żurawiny, i octu; gotować 2 minut lub aż żurawiny są miękkie.
Zdjąć z ognia; w razie potrzeby wymieszać natkę pietruszki.
Podawać z: pieczoną brukselką L ' Orange