Zapiekane ciasto brzoskwiniowe z kratką

Zapiekane ciasto brzoskwiniowe z kratką
Przyprawione ciasto brzoskwiniowe z kraty skorupa może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,16 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, masło, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zapiekane ciasto brzoskwiniowe z kratką, Zapiekane ciasto brzoskwiniowe z maślaną skórką, oraz Kratka-Ciasto Gruszkowe.

Instrukcje

1
Ubić pierwsze 5 składników w średniej misce, aby wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać masło i skrócić i wcierać opuszkami palców, aż mieszanina przypomina bardzo grubą potrawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Wymieszać w 4 łyżkach lodowatej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Wymieszać w większej ilości wody przez łyżki stołowe, jeśli ciasto jest suche, podrzucając, aż utworzą się wilgotne grudki. Zbierz ciasto w piłkę. Ciasto podzielić na 2 kawałki, 1 nieco większe niż inne. Spłaszczyć na dyski; owinąć i schłodzić co najmniej 2 godziny i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1
Wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, sok z cytryny i przyprawy w dużej misce. Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia. Wrzucić 3 brzoskwinie na raz; blanszować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BrzoskwiniaBrzoskwinia
PrzyprawyPrzyprawy
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieść brzoskwinie do miski zimnej wody. Za pomocą małego ostrego noża obrać 1 brzoskwinię.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pokrój brzoskwinię na pół; Odrzuć pestkę i pokrój cienko. Plastry brzoskwini wymieszać z cukrem. Powtórz z pozostałymi brzoskwiniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
4
Odstawić do wyrośnięcia soków, co najmniej 30 minut i do 1 godziny.
5
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozwałkuj większy krążek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do 13-do 14-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Przenieś do talerza o średnicy 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
8
Rozwałkuj mniejszy krążek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do 11-calowego okrągłego. Używając linijki jako pomocy, pokrój ciasto na paski o szerokości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
9
Łyżka nadziewana do naczynia wyłożonego ciastem. Ułóż kilka pasków ciasta na szczycie ciasta, odstępy 3/4 cala od siebie. Uformuj kratę, układając więcej pasków ciasta pod kątem prostym do pierwszych pasków, rozstaw 3/4 cala od siebie. Trim zwis dolnej skorupy i kraty paski do 3/4 cala. Złóż pod i ozdobnie zagniataj krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CiastoCiasto
10
Piecz ciasto, aż skorupa będzie złota i wypełniając pęcherzyki gęsto, pokrywając krawędź skorupy folią, jeśli brązowieje zbyt szybko, około 1 godziny 20 minut. Przed podaniem schłodzić ciasto do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn