Zapiekana Ricotta
Pieczona Ricotta wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest przyniesiony przez Chow. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście oregano, ser Pecorino romano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekana Ricotta, Zapiekana Ricotta, oraz Pieczone Gnocchi z ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149° i ułóż stojak na środku. Lekko posmarować naczynie do pieczenia 2-cup z oliwą z oliwek; odstawić.
Umieść ricottę, 1/4 szklanki plus 2 łyżki Pecorino Romano i oregano w średniej misce i wymieszaj, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia, posypać pozostałymi 2 łyżkami Pecorino Romano i skropić oliwą z oliwek.
Piec do ogrzania i Pecorino Romano na wierzchu topi się, o 30 protokół.
Podawać na ciepło z chlebem tostowym lub crostini.