Zapiekana Patelnia Z Makaronem Penne
Need a danie główne Wegetariańskie? Zapiekana patelnia z makaronem Penne może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 653 kalorie, 26g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sosu alfredo, sos marinara, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zapiekana Patelnia Z Makaronem Penne, Patelnia Do Makaronu Penne, oraz Patelnia dyni, kiełbasa i makaron Penne.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. lekko spryskać dno 12-calowej żeliwnej patelni z natryskiem do gotowania.
W stockpot lub holenderski piekarnik, gotować makaron do al dente zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W dużej misce wymieszać oba sosy i 1 szklankę sera.
Dodać ugotowany makaron; delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Posypać pozostałą filiżankę sera na wierzchu; piec 5 do 7 minut dłużej lub aż ser jest bąbelkowy.