Zapiekana Okra Z Orzechów Pekan

Zapiekana Okra Z Orzechów Pekan
Smażony Pekan Okra może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 87 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 288 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz pieczenia mix, sól, pekan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Zapiekana Okra Z Orzechów Pekan, Smażone Zielone Pomidory I Smażona Okra, oraz Bezglutenowe Smażone Okra (tak, smażone to!).

Instrukcje

1
Na płytkiej patelni umieść orzechy pekan w równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Piec w 350 przez 10 minut lub do lekko tosty, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Pekan proces, pieczenia wymieszać, a następnie 2 składniki w robocie kuchennym, aż pekan są drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Umieścić mieszaninę orzechów pekan w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj okra, podrzucając do płaszcza. Delikatnie wcisnąć mieszaninę orzechów pekan do okry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
6
Wlać olej na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika lub żeliwnej patelni; ogrzać do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Okra smażyć partiami, obracając raz, 5-6 minut lub do złotego koloru; odcedzić na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
8
*1 (16-oz.) opakowanie mrożone cięte okra, rozmrożone, może być zastąpione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
9
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy oryginalnego pieczenia uniwersalnego Bisquick
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
10
Mix.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine LeSeurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki.Ten Riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia16
Magazyn