Zapiekana Musztarda Śmietana Cebula
Zapiekana musztarda Kremowana cebula może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 128 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pearl cebuli, musztarda dijon, gałka muszkatołowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cebula śmietankowa II, Cebula Śmietankowa, oraz Cebula Śmietankowa.
Instrukcje
Cebulę ugotować w dużym ciężkim garnku z wrzącą osoloną wodą (2 łyżeczki soli na 4 ćwiartki wody), aż będzie miękka, 25 do 30 minut. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie spuścić (rezerwa garnek). Cebulę ostudzić do ogrzania, następnie obrać.
Masło rozpuścić w suchym garnku na średnim ogniu.
Dodać mąkę i gotować, mieszając, 2 protokół.
Ubij w wodzie do gotowania, mleku i Sherry i gotuj, ubijając często, aż mieszanina zgęstnieje, około 8 minut.
Ubijamy musztardy, gałkę muszkatołową i po 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodaj cebulę do sosu i gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Kremową cebulę przełożyć do naczynia do pieczenia i posypać równomiernie serem. Broil 4 do 5 cali od ciepła, aż do góry jest złoty brąz i bulgotanie, o 3 protokół.
Cebulę śmietankową, bez sera, można przyrządzić (ale nie zapiekać) 1 dzień wcześniej. Chill, uncovered, until cool, then covered. Doprowadzić do temperatury pokojowej, a następnie podgrzać w piekarniku 204° około 20 minut przed posypaniem serem i pieczeniem.