Zampone con Patate: Zampone z ziemniakami

Zampone con Patate: Zampone z ziemniakami
Zampone con Patate: Zampone z ziemniakami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 625 kalorii. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś przednią trzon świni, pieprz, następujące przyprawy: cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zampone e Fagioli: kiełbasa i fasola, Młode ziemniaki z Oregano (Patate Ariganate), oraz Ziemniaki i cebula (Patate E Cipolle).

Instrukcje

1
Wyjmij zampone z kąpieli i spłucz w zimnej wodzie. Pat dry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
W dużej misce, dokładnie połączyć mięso wieprzowe, szynka skóry, prosciutto, włoską kiełbasę i przyprawy. Doprawić wnętrze zampone solą i pieprzem i nadziewać mieszanką wieprzową. Za pomocą dużej igły i sznurka rzeźnika, kratownica nogi. W dużym garnku umieść zampone z wystarczającą ilością wody, aby pokryć je o kilka cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
ProsciuttoProsciutto
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Umieścić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować pod przykryciem przez 2 godziny.
4
Tymczasem obrać i ćwiartki ziemniaków i umieścić w dużym garnku i przykryć zimną wodą. Doprowadzić ziemniaki do wrzenia na dużym ogniu i gotować do miękkości, około 10 protokół. Po ugotowaniu ziemniaków odcedzić je i zacieru za pomocą masher Ziemniaków, ricer lub młyn żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodać masło i tyle mleka, aby luźne jeszcze homogenizowanej mieszaniny. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Rezerwa ciepła, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6
Po zakończeniu zampone wyjąć z wody, pozostawić na 10 minut, a następnie pokroić w 1/2-calowe rundy i umieścić na ciepłych ziemniakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
7
Skropić prawdziwym octem balsamicznym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
TrudnośćEkspert
Gotowe W27 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn