Zakąski Z Marynowanych Warzyw
Marynowane przystawki warzywne to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 20 porcjami. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pomidorki cherry, papryka, oliwki jumbo, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zakąski Marynowane Antipasto, Limonkowo-Marynowane Krewetki I Cheddar Przekąski, oraz Marynowana Sałatka Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Super.
Brukselkę ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Paprykę pokroić w cienkie paski. Pokrój cebulę, cukinię i żółty squash; oddzielaj cebulę na pierścienie.
Brokuły pokroić w kwiatuszki.
Oliwki i karczochy odsączyć.
Umieść mieszaninę octu i warzyw w dużej plastikowej torbie na suwak. Uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając się od czasu do czasu.
Dodać grzyby i pomidory, i wrzucić delikatnie.