Zaklinacz: jabłko, ser kozi i tartaletki miodowe
Ostry Zaklinacz: Jabłko, kozi ser i Tartlets miodowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 496 kalorii, 10g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 557 fanów. Mieszanka kurzu mielonego ziela angielskiego, sól koszerna, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ostry Zaklinacz: Zimowa zieleń z oliwkowym winegretem i grzankami z koziego sera, Tartaletki z jabłkami, kozim serem i miodem, oraz Tartaletki Z Jabłkami, Kozim Serem I Miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. rozłóż ciasto francuskie na desce do krojenia. Za pomocą 5-calowego foremki do ciastek (lub przewróconej miski i małego, ostrego noża) wytnij cztery 5-calowe okręgi z ciasta.
Umieść rund na pergaminowej blasze. Wcisnąć foremkę do ciastek o średnicy 3,5 cala w środek każdej rundy, zatrzymując 3/4 drogi w dół, tak aby część zewnętrzna i wewnętrzna były nadal przymocowane na dole. Pozwoli to pierścieniu zewnętrznym wznieść się wokół środka. Przekłuj wewnętrzną część każdego okrążenia widelcem.
W małej misce umieść kozi ser, sok z cytryny i sól. Kuchenka mikrofalowa przez 20 sekund lub do miękkości, ale nie stopi. Wymieszać, aby dobrze połączyć, a następnie podzielić i rozprowadzić na wewnętrznej części każdej rundy. Top z nakładającymi się plasterkami jabłek, upewniając się, że pozostają w wewnętrznej części każdej rundy.
Połączyć masło i miód w małej misce i kuchenka mikrofalowa przez 30 sekund, lub aż masło jest prawie stopiony. Wymieszać, aby połączyć i zakończyć topienie. (Uważaj, bo miód nagrzewa się zaskakująco szybko.)
Posmaruj każdą rundę masłem miodowym. Pył lekko zmielonym zielem angielskim.
Piec przez 25 minut, lub aż jabłka będą miękkie i ciasto będzie ładnie rumiane.
Niech ciasta ostygną lekko, a następnie w razie potrzeby skropić dodatkowym miodem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.