Zaklinacz: jabłko, ser kozi i tartaletki miodowe

Zaklinacz: jabłko, ser kozi i tartaletki miodowe
Ostry Zaklinacz: Jabłko, kozi ser i Tartlets miodowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 496 kalorii, 10g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 557 fanów. Mieszanka kurzu mielonego ziela angielskiego, sól koszerna, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ostry Zaklinacz: Zimowa zieleń z oliwkowym winegretem i grzankami z koziego sera, Tartaletki z jabłkami, kozim serem i miodem, oraz Tartaletki Z Jabłkami, Kozim Serem I Miodem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. rozłóż ciasto francuskie na desce do krojenia. Za pomocą 5-calowego foremki do ciastek (lub przewróconej miski i małego, ostrego noża) wytnij cztery 5-calowe okręgi z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść rund na pergaminowej blasze. Wcisnąć foremkę do ciastek o średnicy 3,5 cala w środek każdej rundy, zatrzymując 3/4 drogi w dół, tak aby część zewnętrzna i wewnętrzna były nadal przymocowane na dole. Pozwoli to pierścieniu zewnętrznym wznieść się wokół środka. Przekłuj wewnętrzną część każdego okrążenia widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
W małej misce umieść kozi ser, sok z cytryny i sól. Kuchenka mikrofalowa przez 20 sekund lub do miękkości, ale nie stopi. Wymieszać, aby dobrze połączyć, a następnie podzielić i rozprowadzić na wewnętrznej części każdej rundy. Top z nakładającymi się plasterkami jabłek, upewniając się, że pozostają w wewnętrznej części każdej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Połączyć masło i miód w małej misce i kuchenka mikrofalowa przez 30 sekund, lub aż masło jest prawie stopiony. Wymieszać, aby połączyć i zakończyć topienie. (Uważaj, bo miód nagrzewa się zaskakująco szybko.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Posmaruj każdą rundę masłem miodowym. Pył lekko zmielonym zielem angielskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Angielskie MieloneZiele Angielskie Mielone
Masło MiodoweMasło Miodowe
6
Piec przez 25 minut, lub aż jabłka będą miękkie i ciasto będzie ładnie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Niech ciasta ostygną lekko, a następnie w razie potrzeby skropić dodatkowym miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn