Zające Wielkanocne ' N ' pisklęta

Zające Wielkanocne ' N ' pisklęta
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przepisy do swojej kolekcji, wielkanocne króliczki i pisklęta mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis serwuje 1 i kosztuje 38 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako bardzo przystępna cenowo przystawka. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś goździki, barwniki jajeczne, jajka na twardo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Lemony Easter chicks, Babeczki Wielkanocne Laski, oraz Pisklęta Wielkanocne Z Masłem Orzechowym.

Instrukcje

1
Przygotuj barwniki jajeczne zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Jajka ugotowane na twardo włożyć do barwników jajecznych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Odstaw na 3-5 minut lub do zabarwienia do pożądanych odcieni.
4
Usuń ręczniki papierowe do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
5
Dla króliczka: ostrym nożem pokrój cienki plasterek białka jaja z jednej strony jajka na poziom. Z plasterków wyciąć dwa uszy i ogon. Zrób dwie głębokie małe szczeliny w górnej części jajka; włóż uszy. Pozycja ogon. Włóż goździki do oczu i nosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
W przypadku kurczaka: ostrym nożem pokrój cienki kawałek białka z jednej strony jajka na poziom. Włóż goździki do oczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Pokrój marchewkę wzdłuż na cienkie paski (około 1/16 cala. gruby).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
8
Wytnij mały trójkąt na dziób i dwa większe Trójkąty na skrzydła. Zrób dwie małe płytkie szczeliny po bokach jajka; włóż skrzydełka. Delikatnie naciśnij dziób przed jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
9
Oryginalnie opublikowane jako zające Wielkanocne N pisklęta w smaku domu
10
Luty / Marzec 2004, p23
11
Drukuj
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia4
Magazyn