Zacieru z warzyw korzeniowych
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zacieru z warzyw korzeniowych. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 227 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz masło, brukiew, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zacieru Z Warzyw Korzeniowych, Zacieru Z Warzyw Korzeniowych, oraz Zacieru Z Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki, brukiew i marchew umieść na dużej patelni z osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 20-25 minut do miękkości.
Odcedzić i rozgnieść masą ziemniaczaną.
Dodać masło i dużą ilość przypraw.