Zacieru z marchwi, ziemniaków i pasternaku
Marchew, ziemniaki, i pasternak zacieru może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar przystawki. Ten przepis służy 7 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, ziemniaki Yukon gold, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 63%. Spróbuj Irish Carrot & Pasternak Mash, Irish Carrot & Pasternak Mash, oraz Pasternak & marchew Mash {&a Giveaway!} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 łyżkę masła rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i smażyć 4 do 5 minut lub do miękkości. Wymieszać z ziemniakami, marchewką i pasternakiem.
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 do 25 minut lub aż warzywa będą miękkie. Odkryć i gotować 8 do 10 minut lub aż płyn odparuje, mieszając od czasu do czasu.
Dodać bulion i pozostałą 1 łyżkę masła. Mieszanka zacieru z masherem ziemniaczanym. Wymieszać ze szczypiorkiem, solą i pieprzem.