Zacieru z korzenia ziemniaka i selera
Zacieru ziemniaczanego i selera może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 67 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka, sok z cytryny, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Korzeń Selera I Zacieru Ziemniaczanego, Zacieru Z Korzenia Ziemniaka I Selera, oraz Korzeń selera i zacieru ziemniaczanego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce umieścić selery. Przykryć zimną wodą; wymieszać sokiem z cytryny.
Odstawić przygotowując pozostałe składniki.
Odcedzić, gdy będzie gotowy do wrzenia.
Ziemniaki i selery umieścić w osobnych garnkach; przykryć zimną wodą.
Dodaj dużą szczyptę soli do każdego garnka; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; gotuj, aż warzywa będą bardzo miękkie, około 30 minut dla ziemniaków i 15 do 20 minut dla selera.
Odsączyć selery. Pulsuj w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Odcedzić ziemniaki, wrócić do garnka i dodać seler, mleko i masło. Mash z masher ziemniaków lub umieścić przez ricer. Doprawić solą i pieprzem.