Zacieru z korzenia ziemniaka i selera
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Ziemniaki i korzeń selera zacieru może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kawałek chrzanu, sól koszerna, musztarda dijon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Zacieru Z Korzenia Ziemniaka I Selera, Korzeń Selera I Zacieru Ziemniaczanego, oraz Korzeń Selera I Zacieru Ziemniaczanego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki, korzeń selera i chrzan w dużym naczyniu.
Dodaj wodę do pokrycia przez 1".Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogrzaniedo średnio wysokie i gotowaćnietylkie warzywa są miękkie, 25-30 minut.
Odcedzić, zastrzegając 1 babeczkowy płyn. Wróć do garnka, dodaj śmietanę, musztardę Dijon i butter. Za pomocą Maser ziemniaczany grubo masować warzywa.
Add reserved cooking liquid bytablespoonfuls if mash is toostiff. Doprawić do smaku solą.