Zacieru Pasternakowego

Zacieru Pasternakowego
Pasternak zacieru może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 74 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, masło, pasternak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Curry pasternak mash, Zacieru Pasternakowo-Jabłkowego, oraz Zacieru pasternakowego z jabłkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieść pasternak, 1 łyżeczka soli i wody do przykrycia do wrzenia w dużym rondlu; gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać ziemniaki i gotować 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Odcedzić i rozgnieść; wymieszać z masłem, pozostał 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn