Zacieru Marchewkowo-Morelowego
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Marchew-Morela zacieru może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbków czosnku, skórka pomarańczowa, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zacieru Marchewkowo-Koperkowego, Rzepa i marchew zacieru, oraz Irish Carrot & Pasternak Mash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub aż marchewki są bardzo miękkie.
Przetwarzaj mieszaninę marchwi, partiami, w maszynce do jedzenia, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby. Powrót mieszaniny do rondla; dodać masło, śmietanę ubijania, i sól. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż się ogrzeje.