Zacier Ze Słodkich Ziemniaków

Zacier Ze Słodkich Ziemniaków
Zacier ze słodkich ziemniaków jest wegetariańska przystawka. Przepis ten służy 4. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 33% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 1264 kalorie. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka brązowego cukru, w zależności od wielkości), zmielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżką wynik 72% to danie jest dobre. Spróbuj Surowy Zacier Ze Słodkich Ziemniaków, Zacier Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Zacier Ze Słodkich Ziemniaków podobnych receptur.

Instrukcje

1
Te ziemniaki mogą być gotowane na parze, aby zachować więcej smaku i witamin (lub gotowane, jeśli chcesz), aż do miękkości. (Aby je parować, możesz umieścić je w jednej warstwie na stojaku umieszczonym nad dużą płytką patelnią z dużą pokrywą garnka do przykrycia. Uzupełnij wodę na patelni, jeśli się zagotuje, zanim staną się miękkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Umieść delikatne ziemniaki w dużej misce i rozgnieść ręcznie za pomocą zacieru lub widelca. Następnie, używając trzepaczki, ubijaj masło, brązowy cukier, cynamon, gałkę muszkatołową, syrop klonowy i wystarczającą ilość śmietany, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn