Zabagliony z mrożonych orzechów laskowych

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, mrożone zabagliones z orzechów laskowych może być przepis, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 1740 kalorii, 20g białka, oraz 134g tłuszczu. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 25 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz orzech laskowy, podwójną śmietanę, kawę rozpuszczalną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Chłodziarki Do Kawy Iced Hazelnut, Iced Chude Latte Z Orzechów Laskowych, oraz Bezy orzechowe z orzechowym sosem pralinowo-czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki sosu włożyć do małej patelni, doprowadzić do wrzenia, ubijając, a następnie pozostawić do całkowitego ostygnięcia do jedwabistego, zagęszczonego sosu.
Whizz wszystko, ale 1 łyżka orzechów w małym robocie kuchennym, aż dobrze. Bardzo grubo posiekać resztę, a następnie odstawić. Delikatnie ubić śmietanę z 1 łyżką cukru.
Resztę cukru włóż do garnka, dodaj 100 ml wody, następnie powoli podgrzewaj, aż cukier się rozpuści. Podgrzej ogień, gotuj przez 1 min, a następnie zdejmij ogień.
Linia dwóch pojedynczych miseczek budyniowych lub ramekinów z folią spożywczą.
Żółtka i Marsalę umieścić w dużej misce na patelni z gorącą wodą, następnie ubijać, aż zacznie gęstnieć i uzyskać pienistą pianę. Trzymaj bijaki uruchomione i wlać syrop cukrowy do mieszanki. Ubijaj przez około 5 minut, aż mieszanina będzie gruba i utrzyma szlak. Zdejmij ciepło, a następnie ubijaj do ostygnięcia.
Dodaj śmietanę, ubijaj ponownie, a następnie złóż zmielone orzechy metalową łyżką.
Przełóż połowę sosu przez mieszankę, łyżkę do foremek, a następnie złóż folię spożywczą. Zamrozić pozostałą mieszankę w wannie lub zrobić więcej pojedynczych pudów, jeśli chcesz. Zamrażać przez co najmniej 4 godziny lub przez noc, aby ustawić.
Obrócić na talerze, a następnie odstawić na 10 minut, aby trochę zmiękczyć. Roztrzepać posiekane orzechy, a następnie polać sosem do podania.