Zabaglione trifle slice

Zabaglione trifle slice
Zabaglione trifle slice to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i zbierz wiśnie, żółtka jaj, złoty cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 152 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Glam trifle slice, Iced trifle slice, oraz Jak zrobić drobiazg | Włoski świąteczny drobiazg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do kremu zabaglione włóż żółtka irugar do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubijać elektryczną ręczną trzepaczką przez 2 minuty, aż kolor będzie jaśniejszy i spadnie na wstążki. Kontynuuj bicie podczas stopniowegopouring w winie, a następnie marsala.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlej to dośrednio, najlepiej nieprzywierający rondel. Mieszać ova niskie ciepło, aż zgęstnieje. Zajmuje to 5-7 minut, byktóry czas powinien grubo pokryć tylną część łyżki i być lekki i spieniony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Wlać do miski i posiekać przez 45 minut, a jeszcze lepiej, na noc.W międzyczasie pokroić panettone i ułożyć na dnie (nie po bokach) 20cm luźnej, okrągłej blaszki do ciasta (5,5 cm), dociskając plasterki tak, aby całkowicie ułożyły podstawę (tworzysz warstwę panettone).
Składniki, których będziesz potrzebować
PanettonePanettone
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Mżawka na 3-4 łyżki Marsali, więc każdy plasterektestuje trochę i niech się namoczy. Odcedzić na papier kuchenny i osuszyć (jeśli są mokre, panettone rozmoczą się po rozmrożeniu), a następnie o połowę każdą, aby później łatwiej było ją wyciąć.Ubij śmietanę na miękkie szczyty i złóż ją na zimną mieszankę Marsali. Jeśli to wszystko wydaje się trochę grudkowate, daj mu szybki rytm trzepaczką do drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PanettonePanettone
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Na czereśnie wlać krem i dodać mu kilka wirów, aby na wierzchu lekko pofałdował się.Otworzyć-zamrozić do twardości, następnie przykryć folią spożywczą i folią i zamrozić do 1 miesiąca.Gotowy do użycia rozpakować i rozmrozić we lodówce za około 2-2½ godziny (powinno być dość moussey), następnie podawać obficie posypane przesianym proszkiem kokosowym i zwieńczone ostrokrzewem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Podawać pokrojone w kliny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn