Zabaglione trifle slice
Zabaglione trifle slice to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i zbierz wiśnie, żółtka jaj, złoty cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 152 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Glam trifle slice, Iced trifle slice, oraz Jak zrobić drobiazg | Włoski świąteczny drobiazg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do kremu zabaglione włóż żółtka irugar do dużej miski.
Ubijać elektryczną ręczną trzepaczką przez 2 minuty, aż kolor będzie jaśniejszy i spadnie na wstążki. Kontynuuj bicie podczas stopniowegopouring w winie, a następnie marsala.
Wlej to dośrednio, najlepiej nieprzywierający rondel. Mieszać ova niskie ciepło, aż zgęstnieje. Zajmuje to 5-7 minut, byktóry czas powinien grubo pokryć tylną część łyżki i być lekki i spieniony.
Wlać do miski i posiekać przez 45 minut, a jeszcze lepiej, na noc.W międzyczasie pokroić panettone i ułożyć na dnie (nie po bokach) 20cm luźnej, okrągłej blaszki do ciasta (5,5 cm), dociskając plasterki tak, aby całkowicie ułożyły podstawę (tworzysz warstwę panettone).
Mżawka na 3-4 łyżki Marsali, więc każdy plasterektestuje trochę i niech się namoczy. Odcedzić na papier kuchenny i osuszyć (jeśli są mokre, panettone rozmoczą się po rozmrożeniu), a następnie o połowę każdą, aby później łatwiej było ją wyciąć.Ubij śmietanę na miękkie szczyty i złóż ją na zimną mieszankę Marsali. Jeśli to wszystko wydaje się trochę grudkowate, daj mu szybki rytm trzepaczką do drutu.
Na czereśnie wlać krem i dodać mu kilka wirów, aby na wierzchu lekko pofałdował się.Otworzyć-zamrozić do twardości, następnie przykryć folią spożywczą i folią i zamrozić do 1 miesiąca.Gotowy do użycia rozpakować i rozmrozić we lodówce za około 2-2½ godziny (powinno być dość moussey), następnie podawać obficie posypane przesianym proszkiem kokosowym i zwieńczone ostrokrzewem.
Podawać pokrojone w kliny.