Załadowane Nachos
Załadowane Nachos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 4,72 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 859 kalorii, 40g białka, oraz 31 g tłuszczu. Mało kto lubi tę przystawkę. Mieszanka mielonej polędwicy, cebula, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Załadowane Nachos, Załadowane Nachos, oraz Załadowane Nachos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć śmietanę i 2 łyżki salsy w małej misce; dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
. Gotować wołowinę, cebula, i papryka w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając pokruszyć wołowinę.
Dobrze spuścić; powrót mieszanki mięsa na patelnię. Wymieszać 1 szklankę salsy, chili w proszku, kminek, i sól; doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, i gotować 3 protokół.
Umieść 1 szklanka chipsów na każdym z 4 talerzy; top każdy z 3/4 szklanki mieszanki mięsa, 1/4 szklanki sałaty, 1/4 szklanki pomidora, 2 łyżki sera, i 1 łyżka jalapeo plastry.
Mżawka 2 łyżki mieszanki śmietany na każdej porcji.