Z kości kowbojskie żebro z Pinto-Ragout z dzikich grzybów i krążki cebuli z czerwonego Chile
KONE-in Cowboy Rib-eye z Pinto-Ragout Wild Mushroom i czerwone krążki cebuli Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 185g białka, 126 g tłuszczu, oraz w sumie 2533 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 19,44 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 78% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz paprykę, paprykę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Kowbojskie Burgery z cebulowymi krążkami, Pieczone Ostrygi Z Ragoutem Z Dzikich Grzybów, oraz Ragout Z Dzikich Grzybów Na Kremowej Polencie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dokładnie połączyć sól, suszone chiles, papryka i cukier w misce i pogłębiać steki w mieszaninie do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka Chili
Uncje Płynu świeżej Wody
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Pozostawić do marynowania przez 12 godzin lub na noc, w lodówce.
3
Aby zrobić sos, umieścić fasolę w rondlu z bulionem lub wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować przez 45 minut do 1 godziny, do miękkości, sprawdzając co 20 minut lub tak; dodać więcej bulionu lub wody w razie potrzeby, aby utrzymać fasoli pokryte. Gdy fasola będzie miękka, doprawiamy solą i pieprzem i rezerwujemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Rozgrzać klarowane masło lub olej na dużej patelni lub patelni na średnim ogniu, aż lekko do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać szalotki i czosnek, i gotować przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Dodać grzyby i kukurydzę. Rozpuścić patelnię czerwonym winem i zmniejszyć płyn o 3/4 na dużym ogniu, skrobając patelnię łopatką, aby rozpuścić zestalone soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodaj demi-glace, chipotle puree, szałwia, zastrzeżone fasola i pomidor. Zmniejszyć płyn o jedną trzecią, dodać bazylię, ubić masło i doprawić solą. Utrzymuj ciepły sos podczas grillowania steków i przygotowywania krążków cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Chile Puree
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
8
Przygotować średnio gorący ogień w grillu z brykietem z węgla drzewnego. Steki z grilla do pożądanej doneness, około 5 do 7 na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Podawać z sosem i krążkami cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
10
Wlać tyle oleju rzepakowego na patelni przyjść 3 do 4 cali w górę strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Ciepło do 350 stopni F.
12
Na krążki cebuli, wlać tyle mleka w dużej misce do mieszania przykryć pokrojoną cebulę; niech namoczyć na 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
13
Dokładnie połączyć wszystkie suche składniki w misce, z wyjątkiem soli i cayenne. Wstrząsnąć nadmiar mleka off cebuli i wrzucić do mieszaniny mąki, aż dobrze pokryte. Smażyć na oleju rzepakowym na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony Cukier
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
14
Wyjąć z oleju i doprawić solą i cayenne do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
1
Namoczyć 6-8 małych kawałków aromatycznego drewna (najlepiej hickory) przez 20 minut w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Zbuduj ogień w palaczu z brykietów z twardego węgla drzewnego i rozrusznika elektrycznego (unikaj rozruszników chemicznych, ponieważ nadają nieprzyjemne smaki w dymie). Gdy brykiety nadal świecą, ale są nieco szare (około 20 minut od rozpalenia), dodaj nasączone kawałki drewna.
3
Niech palić przez 5 minut. Temperatura palacza powinna wynosić około 180 stopni.
4
Umieść chiles i warzywa na grillu nad patelnią i przykryj wierzchem palacza. Smaż składniki przez 20 minut.