Z kości kowbojskie żebro z Pinto-Ragout z dzikich grzybów i krążki cebuli z czerwonego Chile

Z kości kowbojskie żebro z Pinto-Ragout z dzikich grzybów i krążki cebuli z czerwonego Chile
KONE-in Cowboy Rib-eye z Pinto-Ragout Wild Mushroom i czerwone krążki cebuli Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 185g białka, 126 g tłuszczu, oraz w sumie 2533 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 19,44 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 78% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz paprykę, paprykę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Kowbojskie Burgery z cebulowymi krążkami, Pieczone Ostrygi Z Ragoutem Z Dzikich Grzybów, oraz Ragout Z Dzikich Grzybów Na Kremowej Polencie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dokładnie połączyć sól, suszone chiles, papryka i cukier w misce i pogłębiać steki w mieszaninie do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Pozostawić do marynowania przez 12 godzin lub na noc, w lodówce.
3
Aby zrobić sos, umieścić fasolę w rondlu z bulionem lub wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować przez 45 minut do 1 godziny, do miękkości, sprawdzając co 20 minut lub tak; dodać więcej bulionu lub wody w razie potrzeby, aby utrzymać fasoli pokryte. Gdy fasola będzie miękka, doprawiamy solą i pieprzem i rezerwujemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Rozgrzać klarowane masło lub olej na dużej patelni lub patelni na średnim ogniu, aż lekko do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodać szalotki i czosnek, i gotować przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Dodać grzyby i kukurydzę. Rozpuścić patelnię czerwonym winem i zmniejszyć płyn o 3/4 na dużym ogniu, skrobając patelnię łopatką, aby rozpuścić zestalone soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Dodaj demi-glace, chipotle puree, szałwia, zastrzeżone fasola i pomidor. Zmniejszyć płyn o jedną trzecią, dodać bazylię, ubić masło i doprawić solą. Utrzymuj ciepły sos podczas grillowania steków i przygotowywania krążków cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Chile PureeChipotle Chile Puree
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Przygotować średnio gorący ogień w grillu z brykietem z węgla drzewnego. Steki z grilla do pożądanej doneness, około 5 do 7 na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Podawać z sosem i krążkami cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
10
Wlać tyle oleju rzepakowego na patelni przyjść 3 do 4 cali w górę strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
11
Ciepło do 350 stopni F.
12
Na krążki cebuli, wlać tyle mleka w dużej misce do mieszania przykryć pokrojoną cebulę; niech namoczyć na 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
13
Dokładnie połączyć wszystkie suche składniki w misce, z wyjątkiem soli i cayenne. Wstrząsnąć nadmiar mleka off cebuli i wrzucić do mieszaniny mąki, aż dobrze pokryte. Smażyć na oleju rzepakowym na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Wyjąć z oleju i doprawić solą i cayenne do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1
Namoczyć 6-8 małych kawałków aromatycznego drewna (najlepiej hickory) przez 20 minut w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Zbuduj ogień w palaczu z brykietów z twardego węgla drzewnego i rozrusznika elektrycznego (unikaj rozruszników chemicznych, ponieważ nadają nieprzyjemne smaki w dymie). Gdy brykiety nadal świecą, ale są nieco szare (około 20 minut od rozpalenia), dodaj nasączone kawałki drewna.
3
Niech palić przez 5 minut. Temperatura palacza powinna wynosić około 180 stopni.
4
Umieść chiles i warzywa na grillu nad patelnią i przykryj wierzchem palacza. Smaż składniki przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Wyjąć składniki z palacza i umieścić w rondlu 2 quart z bulionu cielęcego. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć płyn o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Trzepaczka w musztardzie. Odcedzić i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
W małym rondlu ubić ocet i cukier. Doprowadzić do wrzenia i kontynuować gotowanie, aż mieszanina stanie się syropowa, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Dodać syrop do odcedzonego bulionu cielęcego i ubić w kocie. Przecedzić sos przez drobny sitko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego

Składniki

1ancho chile, połówka i wysiewancho chile, połówka i wysiew11 łyżka suszonego oreganoszyfonada świeże liście bazyliiszyfonada świeże liście bazylii1( bakłażany)szyfonowata z liści jarmużuszyfonowata z liści jarmużu4krewetki i żyłkiOlej rzepakowy do smażeniaOlej rzepakowy do smażenia1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekocięta (najlepiej domowe)kocięta (najlepiej domowe)4krewetki i żyłkiSekretem złożonego smaku tego sosu jest palenie chili i warzywSekretem złożonego smaku tego sosu jest palenie chili i warzyw1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczysty chili w proszkuczysty chili w proszku1chipotle chile, połówka i wysiewchipotle chile, połówka i wysiew1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreochipotle chile pureechipotle chile puree22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumielone nasiona kminkumielone nasiona kminku3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecielęcina demi-glacecielęcina demi-glace1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże ziarna kukurydzy (1 małe ucho)świeże ziarna kukurydzy (1 małe ucho)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoczyszczone i pokrojone w plasterki różne świeże grzyby Dzikieoczyszczone i pokrojone w plasterki różne świeże grzyby Dzikie2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony2goździkiczosnek obranyczosnek obrany4krewetki i żyłkiMielone cayenne, do smakuMielone cayenne, do smaku9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion szynkowy lub wodabulion szynkowy lub woda1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy62 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzujasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier4krewetki i żyłkiMleko do namaczaniaMleko do namaczania2Batoniki toffi Heathmusztarda w proszkumusztarda w proszku1małecebula, ćwiartkacebula, ćwiartka3cebula pokrojona w bardzo cienkie krążkicebula pokrojona w bardzo cienkie krążki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasola pinto namoczona przez noc i osuszonafasola pinto namoczona przez noc i osuszona62 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuOkoło 7 uncji cukruOkoło 7 uncji cukru1czerwona papryka, połówka i nasionaczerwona papryka, połówka i nasiona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemielone suszone chiles (takie jak guajillo, pasilla i chipotle)mielone suszone chiles (takie jak guajillo, pasilla i chipotle)2kilogramysteki z kościąsteki z kością1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekane liście szałwiiposiekane liście szałwii4krewetki i żyłkiSólSól4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1serrano chile, połówka i wysiewserrano chile, połówka i wysiew22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuszalotka mielonaszalotka mielona791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej1( bakłażany)dojrzałe pomidory, blanszowane, obrane, sadzone i pokrojone w kostkędojrzałe pomidory, blanszowane, obrane, sadzone i pokrojone w kostkę1małedojrzałe pomidory, ćwiartkidojrzałe pomidory, ćwiartki1małerzeparzepa11 łyżka suszonego oreganomasło niesolone w temperaturze pokojowejmasło niesolone w temperaturze pokojowej9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebogaty bulion cielęcybogaty bulion cielęcy11 łyżka suszonego oreganomasło klarowane lub olej roślinnymasło klarowane lub olej roślinny1papryka żółta, połówkowa i wysiewanapapryka żółta, połówkowa i wysiewana
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia90
Magazyn