Z kości kowbojskie żebro z Pinto-Ragout z dzikich grzybów i krążki cebuli z czerwonego Chile
KONE-in Cowboy Rib-eye z Pinto-Ragout Wild Mushroom i czerwone krążki cebuli Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 185g białka, 126 g tłuszczu, oraz w sumie 2533 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 19,44 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 78% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz paprykę, paprykę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Kowbojskie Burgery z cebulowymi krążkami, Pieczone Ostrygi Z Ragoutem Z Dzikich Grzybów, oraz Ragout Z Dzikich Grzybów Na Kremowej Polencie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dokładnie połączyć sól, suszone chiles, papryka i cukier w misce i pogłębiać steki w mieszaninie do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka Chili
Uncje Płynu świeżej Wody
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Pozostawić do marynowania przez 12 godzin lub na noc, w lodówce.
3
Aby zrobić sos, umieścić fasolę w rondlu z bulionem lub wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować przez 45 minut do 1 godziny, do miękkości, sprawdzając co 20 minut lub tak; dodać więcej bulionu lub wody w razie potrzeby, aby utrzymać fasoli pokryte. Gdy fasola będzie miękka, doprawiamy solą i pieprzem i rezerwujemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Rozgrzać klarowane masło lub olej na dużej patelni lub patelni na średnim ogniu, aż lekko do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodać szalotki i czosnek, i gotować przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Dodać grzyby i kukurydzę. Rozpuścić patelnię czerwonym winem i zmniejszyć płyn o 3/4 na dużym ogniu, skrobając patelnię łopatką, aby rozpuścić zestalone soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Dodaj demi-glace, chipotle puree, szałwia, zastrzeżone fasola i pomidor. Zmniejszyć płyn o jedną trzecią, dodać bazylię, ubić masło i doprawić solą. Utrzymuj ciepły sos podczas grillowania steków i przygotowywania krążków cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Chile Puree
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Przygotować średnio gorący ogień w grillu z brykietem z węgla drzewnego. Steki z grilla do pożądanej doneness, około 5 do 7 na stronie średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Podawać z sosem i krążkami cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
10
Wlać tyle oleju rzepakowego na patelni przyjść 3 do 4 cali w górę strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
11
Ciepło do 350 stopni F.
12
Na krążki cebuli, wlać tyle mleka w dużej misce do mieszania przykryć pokrojoną cebulę; niech namoczyć na 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
13
Dokładnie połączyć wszystkie suche składniki w misce, z wyjątkiem soli i cayenne. Wstrząsnąć nadmiar mleka off cebuli i wrzucić do mieszaniny mąki, aż dobrze pokryte. Smażyć na oleju rzepakowym na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Gruby Czerwony Cukier
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
14
Wyjąć z oleju i doprawić solą i cayenne do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1
Namoczyć 6-8 małych kawałków aromatycznego drewna (najlepiej hickory) przez 20 minut w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Zbuduj ogień w palaczu z brykietów z twardego węgla drzewnego i rozrusznika elektrycznego (unikaj rozruszników chemicznych, ponieważ nadają nieprzyjemne smaki w dymie). Gdy brykiety nadal świecą, ale są nieco szare (około 20 minut od rozpalenia), dodaj nasączone kawałki drewna.
3
Niech palić przez 5 minut. Temperatura palacza powinna wynosić około 180 stopni.
4
Umieść chiles i warzywa na grillu nad patelnią i przykryj wierzchem palacza. Smaż składniki przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Wyjąć składniki z palacza i umieścić w rondlu 2 quart z bulionu cielęcego. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć płyn o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Cielęcy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Trzepaczka w musztardzie. Odcedzić i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane