Złote Roladki Obiadowe
Ten wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Złote Roladki Obiadowe, Karmelowo-orzechowe dyni lepkie rolki z King ' s Hawaiian ® Dinner Rolls # KHHolidayRollCall, oraz Kolacja: szpinak ze złotymi ziemniakami.
Instrukcje
Zmiękcz drożdże w ciepłej wodzie.
Umieścić cukier i sól w dużej misce. Odstawić.
Podgrzać i mieszać mleko i skracać, aż skracanie topnieje (120°-130°).
Dodaj do miski wraz z jaj i mieszaniny drożdży. Wymieszaj 1 szklankę mąki na raz, aby uformować miękkie ciasto, które można zagnieść. Zagnieść na lekko posmarowanej mąką powierzchni, aż będzie gładka i elastyczna.
Umieścić w dużej nasmarowanej misce. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny. Rozwal ciasto. Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Kształt na pożądane rolki lub bochenki.
Umieść na wysmarowanych blachach do pieczenia lub w patelniach bochenkowych. Przykryć i odstawić do prawie dwukrotnie, o 30 minut.
Piecz bułki w temperaturze 375° przez 15-18 minut lub do złotego koloru.
Pieczemy bochenki w temp. 375° przez ok. 30 minut lub do momentu wykonania testu chleba.
Wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu.