Yvette Collins
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 951 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na $3.92 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 25 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka wody, syropu cukrowego z lawendy, pąków lawendy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Krakersy a la Yvette, Tom Collins, oraz Tom Collins dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz cukier i wodę w małym rondlu na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gdy mieszanina się zagotuje, wyjmij z ognia i wymieszaj pąki lawendy. Przykryć i pozostawić strome przez 30 minut. Po 30 minutach przecedzić przez sito o drobnych oczkach, naciskając pąki tylną łopatką, aby uzyskać najbardziej możliwy smak.
Ostudzić do temperatury pokojowej i przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Wlać gin, sok z cytryny, Crème Yvette i syrop cukrowy do szklanki Typu Collins i mieszać do połączenia. Napełnij szklankę lodem, top seltzer, i służyć.