Yuppie Kolcannon
Yuppie Kolcannon może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 354 kalorie, 8G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka kapusty, mleka, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Podobne przepisy obejmują .
Instrukcje
Umieść ziemniaki i ocet balsamiczny w dużym garnku i przykryj 2 do 3 cali wody. Zagotować na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 12 minut.
Włóż kapustę do metalowego durszlaka, a następnie włóż durszlak do garnka z ziemniakami. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 8 minut więcej.
Usunąć durszlak z kapusty, odsączyć i odstawić.
Odcedzić ziemniaki i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie.
Umieść ziemniaki w dużej misce. Ziemniaki rozgnieść z masłem i mlekiem, aż będą gładkie. Odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z marchewką i cebulą; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i rumiane, o 10 protokół. Kapustę wymieszać, doprawić solą czosnkową i pieprzem.
Wymieszać mieszaninę kapusty do puree ziemniaczanego.