Yuca Chorriada con Chorizo (maniok z Chorizo i sosem serowym)
Yuca Chorriada con Chorizo (maniok z Chorizo i sosem serowym) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 96 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 481 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, ser mozzarella, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób robiło ten przepis, a 263 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Queso Fundido con Chorizo Verde y Rajas (ser topiony z Zielonym chorizo i paskami pieczonego pieprzu), Maniok Prażony (Yucan Asado), oraz Maniok Pieczony (Yucan Asada) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić yuca, wodę i sól w średnim garnku. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia i gotować około 30 minut lub do miękkości.
Odcedzić i odstawić.Podczas gotowania yuca rozgrzej olej i masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i pomidory, wymieszać i gotować około 7 protokół.
Dodać kminek, sól i pieprz. Wymieszać i gotować 2 minuty więcej.
Dobrze wymieszać i zmniejszyć ogień i gotować przez 3 protokół lub aż ser się stopi.
Umieścić yuca w naczyniu do serwowania, dodać plastry chorizo i polać sosem na wierzchu.
Podawać na ciepło i udekorować szalotki.