Yuba Pappardelle z groszkiem angielskim, liśćmi Fava i bazylią

Yuba Pappardelle z groszkiem angielskim, liśćmi Fava i bazylią
Yuba Pappardelle z angielskim groszkiem, liśćmi Fava i bazylią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 19g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 1,43 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli morskiej, zakupiony wywar warzywny, maślanka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szynka Balsamiczna Z Bazylią Groszkiem Angielskim, Karczoch i Fava Pappardelle, oraz Ciasto z ciecierzycy z liśćmi Fava i sałatką z rukoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni sauté na umiarkowanie wysokim ogniu, doprowadzić bulion warzywny i sól do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać groszek i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż jasnozielony i prawie miękkie, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrochGroch
3
Przełożyć groszek i płyn do gotowania do blendera i zmiksować na wysokiej, aż będzie bardzo gładka, około 1 minuty. Odstawić. (Przecier może być wykonany przed i w lodówce, szczelnie owinięty w folię, do 12 godzin. Aby zachować żywy zielony kolor grochu, przed schłodzeniem należy schłodzić przecier nad łaźnią lodową.)
Składniki, których będziesz potrzebować
GrochGroch
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
W średnim rondlu na umiarkowanym ogniu wymieszać maślankę, yuba, groszek i 1/4 łyżeczki soli. Doprowadzić do duszenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować, aż groszek są po prostu miękkie, o 2 protokół. Wymieszać przecier Grochowy i liście fava, przykryć i gotować, aż liście Fava zwiędną, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
GrochGroch
SólSól
Arkusze Z Twarogu FasoliArkusze Z Twarogu Fasoli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i wymieszać z bazylią, pozostał 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
SólSól
3
Podawać natychmiast.
1
* Yuba jest dostępna na wielu rynkach azjatyckich. Jeśli nie możesz znaleźć go świeżego lub mrożonego, możesz zastąpić go suszonym-sześć arkuszy będzie wynosić około jednej uncji. Wysuszone paski moczyć w ciepłej wodzie przez dziesięć minut, a następnie dobrze odcedzić przed dodaniem do maślanki.* Jeśli nie chcesz zrobić własnej maślanki, możesz zastąpić zwykłe mleko pełne. Nie zastępuj komercyjnie produkowanej maślanki, która jest hodowana i ma kwaśny smak.* Liście Fava to liście rośliny, która produkuje fasolę fava. Są ogólnie dostępne na rynkach wiosną. Inne świeże warzywa wiosenne, takie jak pędy grochu lub szpinak dla niemowląt, można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak Dla NiemowlątSzpinak Dla Niemowląt
MaślankaMaślanka
Fasola FavaFasola Fava
Pędy GrochuPędy Grochu
Mleko PełneMleko Pełne
ZieloniZieloni
WodaWoda
Arkusze Z Twarogu FasoliArkusze Z Twarogu Fasoli
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia41
Magazyn