Yodel Bûche de Noël

Yodel Bûche de Noël
Yodel Bûche de Noël jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Bûche de Noël, Buche de Noel, oraz Buche de Noel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jodełki włożyć do zamrażarki na 5 minut, aby uelastycznić polewę czekoladową, następnie odkleić i wyrzucić (lub zjeść!) powłoka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kora MigdałowaKora Migdałowa
2
Za pomocą małego ostrego noża odetnij cienki plasterek z każdego końca jodły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
1 jodełkę przeciąć na pół w poprzek pod kątem i wyrzucić (lub zjeść!) 1 poł.
4
Za pomocą wykałaczki przymocuj drugą połowę ciętej jodły do całej jodły, tworząc " gałąź."Używając małej szpatułki lub noża do masła, przykryj jodły lukrem, rysując szpatułkę długimi pociągnięciami w dół "kłody", aby nadać wygląd kory i pozostawiając odkryte końce "kłód", aby pokazać spiralny wzór. Gdy gałąź jest zabezpieczona lukrem, delikatnie usuń wykałaczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MasłoMasło
KoraKora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
WykałaczkiWykałaczki
SzpatułkaSzpatułka
5
Udekoruj według uznania liśćmi, posiekanymi wiśniami lub czerwonymi cukierkami na jagody, brązowymi cukierkami i / lub kakao w proszku na ziemię i rozdrobnionym kokosem lub cukrem cukierniczym na śnieg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CzereśnieCzereśnie
JagodyJagody
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
CukierCukier
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn