Włoskie Zimowe zielenie z sosem gruszkowo-orzechowym

Włoskie Zimowe zielenie z sosem gruszkowo-orzechowym
Włoskie Zimowe zielenie z sosem gruszkowo-orzechowym to dodatek, który serwuje 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 256 kalorii, 8G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Za 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś kawałki orzecha włoskiego, olej z pestek winogron, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Zimowa kapusta + sałatka z buraków z gruszką, Gorgonzolanem i koprem włoskim, Sałatka z mieszanej zieleni z ciepłym dressingiem orzechowym, oraz Sałatka gruszkowo-Manchego z dressingiem orzechowym.

Instrukcje

1
Na średniej wielkości patelni do smażenia dodaj pokrojone szalotki z mżawką oleju i powoli gotuj na średnim ogniu, aż dobrze się skarmelizują, około 5 do 6 minut. Dodaj pokrojoną w kostkę gruszkę i gotuj, aż będzie papkowata.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Ostrożnie dodaj mieszankę gruszkową do blendera wraz z verjusem, miodem, 1/2 szklanki oleju z pestek winogron, solą i pieprzem do smaku. Puree, aż będzie gładkie, dodając trochę wody, aby w razie potrzeby rozrzedzić; powinna to być konsystencja gęstego winegret. Odstawić do lodówki do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
VerjusVerjus
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umyj wszystkie warzywa i usuń łodygi. Rozerwij liście na kawałki wielkości kęsa i dobrze wysusz. W dużej misce lub półmisku dodaj liście i wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Polej sałatkę dressingiem i delikatnie wymieszaj.
5
Udekoruj parmezanem, prażonymi orzechami włoskimi i plasterkami gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Magazyn