Włoskie tosty

Włoskie tosty
Włoskie tosty mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 706 kalorii, 38g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga chipsów, wyboru ulubionych dodatków do pizzy, suszonej pasty pomidorowej i sera provolone. 44 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tosty Cebulowe, Tosty Cebulowe, oraz Pieczarki z grzankami pesto.

Instrukcje

1
Podziel Bochenek przez środek, pozostawiając przymocowany z jednej strony i otwórz go jak książkę. Zeskrobać część miękkiego chleba wewnątrz (użyj do zrobienia bułki tartej), a następnie obficie skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
2
Rozłóż pastę pomidorową po obu stronach, a następnie zacznij układać nadzienia na wierzchu. Zacznij od provolone i szynki, a następnie dodaj dowolny z ulubionych dodatków do pizzy, jeśli chcesz, kończąc z mozzarellą. Rozsypać oregano, doprawić solą i pieprzem, następnie ostrożnie zamknąć kanapkę i zmiażdżyć ją dłońmi, aby spłaszczyć. Owinąć szczelnie w folię. Może być sporządzony do następnego dnia i schłodzony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ProvolonProvolon
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Do serwowania piekarnik rozgrzać do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Kanapkę owiniętą folią umieścić na półce piekarnika i piec przez 30 minut od temperatury pokojowej lub 35 minut od lodówki. Podnieś na deskę, rozpakuj, a następnie pokrój w około 6 kanapek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Podawać z miseczkami chipsów, korniszonów i marynowanej cebuli i niech każdy sobie pomoże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
KorniszonyKorniszony
ChipsyChipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn