Włoskie tosty
Włoskie tosty mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 706 kalorii, 38g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga chipsów, wyboru ulubionych dodatków do pizzy, suszonej pasty pomidorowej i sera provolone. 44 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tosty Cebulowe, Tosty Cebulowe, oraz Pieczarki z grzankami pesto.
Instrukcje
Podziel Bochenek przez środek, pozostawiając przymocowany z jednej strony i otwórz go jak książkę. Zeskrobać część miękkiego chleba wewnątrz (użyj do zrobienia bułki tartej), a następnie obficie skropić oliwą z oliwek.
Rozłóż pastę pomidorową po obu stronach, a następnie zacznij układać nadzienia na wierzchu. Zacznij od provolone i szynki, a następnie dodaj dowolny z ulubionych dodatków do pizzy, jeśli chcesz, kończąc z mozzarellą. Rozsypać oregano, doprawić solą i pieprzem, następnie ostrożnie zamknąć kanapkę i zmiażdżyć ją dłońmi, aby spłaszczyć. Owinąć szczelnie w folię. Może być sporządzony do następnego dnia i schłodzony.
Do serwowania piekarnik rozgrzać do 180C / 160C wentylator / Gaz
Kanapkę owiniętą folią umieścić na półce piekarnika i piec przez 30 minut od temperatury pokojowej lub 35 minut od lodówki. Podnieś na deskę, rozpakuj, a następnie pokrój w około 6 kanapek.
Podawać z miseczkami chipsów, korniszonów i marynowanej cebuli i niech każdy sobie pomoże.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon