Włoskie Torty Z Klopsikami

Włoskie Torty Z Klopsikami
Przepis włoski klopsiki Tortes może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 45 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 614 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bazylii, jajek, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoskie Ciasto Klopsikowe, Włoska Zupa Klopsikowa, oraz Włoskie Kanapki Z Klopsikami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Szynka W Pełni Ugotowana, PosiekanaSzynka W Pełni Ugotowana, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać mleko, cukier, skracanie, jajko, sól i 2 szklanki mąki. Beat until smooth. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie JagodyJagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
4
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, 1 do 1-1 / 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
W dużej misce, połączyć mleko, jajka, owies, solone, cebula, seler i przyprawy. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na 1-1 / 2-in. jaja. Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować klopsiki w partiach, aż nie będzie już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
W międzyczasie w małym rondlu umieść pomidory i cebulę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 10 minut lub aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z parmezanem, ziołami i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Rozwal ciasto. Podzielić na trzy porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
PunchPunch
8
Rozwałkować dwie porcje na 11-in. okręgi; wyrównać DNA i docisnąć częściowo po bokach dwóch nasmarowanych 9-calowych. Patelnie springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
9
Trzecią porcję rozwałkować na 12x10-in. prostokąt; pocięty na dwanaście 10x1-in. paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
10
Umieścić klopsiki w przygotowanych skórkach; top z mieszaniną pomidorów i serem mozzarella. Zrobić skórki kraty z paskami ciasta; przyciąć i uszczelnić krawędzie. Przykryć i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
11
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
12
Piec 30-35 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
13
Pokroić w kliny.

Składniki

7papryka habaneropakiet aktywne suche drożdżepakiet aktywne suche drożdże425papryka habaneropuszka pokruszonych pomidorówpuszka pokruszonych pomidorów1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany selerposiekany seler2warzywo (np. szpinak)1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)1łyżka czerwony ocet winnyDodatkowe kandyzowane wiśnieDodatkowe kandyzowane wiśnie2largesjajka lekko ubitejajka lekko ubite142papryka habaneromoże odparować mlekomoże odparować mleko7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielona świeża pietruszkamielona świeża pietruszka1warzywo (np. szpinak)półksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1kgsPomidory rzymskie, bez pestek i pokrojone w drobną kostkęPomidory rzymskie, bez pestek i pokrojone w drobną kostkę1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepłe mleko (110° do 115°)ciepłe mleko (110° do 115°)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone oreganosuszone oregano791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty parmezanstarty parmezan170papryka habanero1-1 / 2 szklanki rozdrobnionego sera mozzarella1-1 / 2 szklanki rozdrobnionego sera mozzarella1warzywo (np. szpinak)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweowies szybko gotowanyowies szybko gotowany1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody2warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesól rozgniecionasól rozgnieciona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejagody, usuń wszystkie małe lub zbyt miękkie jagodyjagody, usuń wszystkie małe lub zbyt miękkie jagody591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepła woda (110° do 115°)ciepła woda (110° do 115°)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Magazyn