Włoskie Spaghetti Pomidorowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj włoskiego Spaghetti pomidorowego. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 35 i kosztuje 17 centów za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, gotowy czosnek, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), Spaghetti z tuńczykiem i sosem pomidorowym (Spaghetti al tonno e pomodoro), oraz Spaghetti z oliwkami i pomidorami (Spaghetti Alla Puttanesca) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać Bertolli rozprzestrzeniania w rondlu i podsmażyć czosnek i anchois do miękkości.
Dodaj kapary, oliwki i pomidory i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut.W międzyczasie ugotuj suszone spaghetti zgodnie z instrukcją pakowania.
Do sosu dodać włoskie spaghetti, dobrze wymieszać i podawać posypane natką pietruszki.
Rozgrzać Bertolli rozprzestrzeniania w rondlu i podsmażyć czosnek i anchois do miękkości.
Dodaj kapary, oliwki i pomidory i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut.W międzyczasie ugotuj suszone spaghetti zgodnie z instrukcją pakowania.
Do sosu dodać włoskie spaghetti, dobrze wymieszać i podawać posypane natką pietruszki.