Włoskie Sajgonki
Włoskie sajgonki mogą być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.74 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę wieprzową, cebulę, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoskie Roladki Pomidorowe, Włoskie Rolki Wiatraczek, oraz Włoskie Roladki Z Koniczyny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu, podsmażyć cebulę i zielony pieprz w oleju.
Wyjąć do średniej miski i odstawić. Brązowa kiełbasa na patelni; odcedzić i połączyć z mieszanką cebuli.
Dodać szpinak, sery i czosnek w proszku; dobrze wymieszać. Na wierzchu Każde opakowanie z jajkiem z 3 łyżkami mieszanki; zwinąć, postępując zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu z jajkiem.
Rozgrzać 3 do 4 cali oleju w głębokiej frytkownicy.
Dodać kilka sajgonek na raz, smażyć na złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać na ciepło z sosem do pizzy do zanurzenia.