Włoskie Puree Ziemniaczane

Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Włoski puree ziemniaczane może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 283 kalorie, 6G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka liści bazylii, cienkich ziemniaków, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Puree ziemniaczane z Fontinanem i pietruszką włoską, Bezglutenowa Włoska Wołowina z puree ziemniaczanym, oraz Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 1 quart wody do wrzenia.
Ziemniaki obrać i opłukać; pokroić w 1-calowe kawałki.
Dodać ziemniaki do wrzącej wody; przykryć i powrócić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki zacieru łatwo, 10 do 12 minut.
Tymczasem w 1-do 1 1/2-Quart patelni na średnim ogniu, rozgrzać 1 szklankę mleka i czosnku, aż do gotowania na parze, o 5 protokół. (Lub w pojemniku 2-cup microwave-safe, podgrzać mleko i czosnek w kuchence mikrofalowej na pełnej mocy [100%] aż do gotowania na parze, 1 do 2 minut.)
Odcedzić ziemniaki i wrócić do patelni.
Dodaj gorącą mieszaninę mleka, olej, ser, bazylia i papryka. Zacieru z masher ziemniaków lub mikser elektryczny, aż ziemniaki są jak grudki lub gładkie, jak chcesz, dodając trochę więcej mleka na bardziej miękkie, kremowa konsystencja w razie potrzeby.
Dodać sól i pieprz do smaku.