Włoskie Puree Ziemniaczane

Włoskie puree ziemniaczane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. 122 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać oregano, ziemniaki russet, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest znakomite. Spróbuj Puree ziemniaczane z Fontinanem i pietruszką włoską, Bezglutenowa Włoska Wołowina z puree ziemniaczanym, oraz Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie. Odcedzić odsączone ziemniaki do garnka.
Wlać bulion warzywny, tymianek, rozmaryn, oregano, bazylia, cebula w proszku, pietruszka, szałwia i czosnek na ziemniaki; zacieru z masher ziemniaków.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.