Włoskie Plastry Hamburgera

Włoskie Plastry Hamburgera
Włoskie plastry hamburgera to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 1154 kalorii, 39g białka, oraz 83g tłuszczu. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mięso hamburgera, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Włoskie Bakłażany Plastry, Włoskie Ciasto Hamburgerowe, oraz Włoski "Hamburger Helper"mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Rozbij sardele na pastę z tyłu noża lub moździerza i tłucz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Włoską kiełbasę wyjąć z osłonki i dodać do dużej miski z mięsem hamburgera, roztrzepanymi anchois, cebulą, miętą, czosnkiem, włoską przyprawą, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wszystkie składniki dobrze wymieszać.
5
Na czystej powierzchni roboczej lub desce do krojenia pokrytej folią, wylej mieszaninę mięsa i uformuj płaski prostokąt o szerokości około bochenka chleba i grubości około 1 cala. Uwaga kucharza: możesz sprawić, że prostokąt będzie nieco większy niż bochenek chleba, ponieważ mięso będzie się nieznacznie kurczyć podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Pokrój spłaszczony hamburger na pół, tworząc 2 duże placki do grillowania.
7
Umieścić paszteciki na rozgrzanym grillu i gotować, aż zmielone mięso osiągnie temperaturę wewnętrzną 155 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Aby przygotować chleb, najpierw podsmażyć ząbki czosnku i mieloną cebulę w oliwie z oliwek, aż zmiękną, o 3 do 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Przetnij bochenek na pół poziomo przez środek, aby utworzyć 2 długie kawałki, górną i dolną połowę bochenka. Pomaluj wnętrze każdego kawałka chleba mieszaniną oleju, dobrze je pokrywając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
10
Usuń hamburgery z ognia i przytrzymaj na przykrytym talerzu.
11
Ułożyć 2 połówki chleba na węglach, pomalowane bokiem w dół, do tostu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
12
Aby służyć, umieścić paszteciki burger na połowie chleba tostowego, dodać sałatę i plastry pomidora, jeśli używasz, a następnie top z drugiej połowy chleba i pokroić w 1-do 2-calowe plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn