Włoskie Plastry Hamburgera
Włoskie plastry hamburgera to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 1154 kalorii, 39g białka, oraz 83g tłuszczu. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mięso hamburgera, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Włoskie Bakłażany Plastry, Włoskie Ciasto Hamburgerowe, oraz Włoski "Hamburger Helper"mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozbij sardele na pastę z tyłu noża lub moździerza i tłucz.
Włoską kiełbasę wyjąć z osłonki i dodać do dużej miski z mięsem hamburgera, roztrzepanymi anchois, cebulą, miętą, czosnkiem, włoską przyprawą, solą i pieprzem.
Wszystkie składniki dobrze wymieszać.
Na czystej powierzchni roboczej lub desce do krojenia pokrytej folią, wylej mieszaninę mięsa i uformuj płaski prostokąt o szerokości około bochenka chleba i grubości około 1 cala. Uwaga kucharza: możesz sprawić, że prostokąt będzie nieco większy niż bochenek chleba, ponieważ mięso będzie się nieznacznie kurczyć podczas gotowania.
Pokrój spłaszczony hamburger na pół, tworząc 2 duże placki do grillowania.
Umieścić paszteciki na rozgrzanym grillu i gotować, aż zmielone mięso osiągnie temperaturę wewnętrzną 155 stopni F.
Aby przygotować chleb, najpierw podsmażyć ząbki czosnku i mieloną cebulę w oliwie z oliwek, aż zmiękną, o 3 do 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Przetnij bochenek na pół poziomo przez środek, aby utworzyć 2 długie kawałki, górną i dolną połowę bochenka. Pomaluj wnętrze każdego kawałka chleba mieszaniną oleju, dobrze je pokrywając.
Usuń hamburgery z ognia i przytrzymaj na przykrytym talerzu.
Ułożyć 2 połówki chleba na węglach, pomalowane bokiem w dół, do tostu.
Aby służyć, umieścić paszteciki burger na połowie chleba tostowego, dodać sałatę i plastry pomidora, jeśli używasz, a następnie top z drugiej połowy chleba i pokroić w 1-do 2-calowe plastry.