Włoskie placki serowe
Włoskie bochenki sera mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d'oeuvre. Za 9 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu powstają 32 porcje zawierające 124 kalorie, 4 g białka i 2 g tłuszczu każda. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i kup sól, mąkę, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 20%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Włoskie bochenki mięsne, Włoskie mini bochenki i Mini włoskie bochenki mięsne.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Dodać tłuszcz piekarski, cukier, sól i 4 szklanki mąki. Ubijaj, aż będzie gładkie.
Dodać sery, proszek czosnkowy i proszek cebulowy. Dosyp wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby powstało miękkie ciasto.
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 6-8 minut. Nie pozwól się podnieść. Podziel na pół; uformować dwa bochenki.
Umieścić w dwóch natłuszczonych 9-calowych. x 5 cali patelnie do chleba. Nie pozwól się podnieść.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do złotego koloru.
Wyjmij z patelni na kratkę do ostygnięcia. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Juve Y Camps Reserva de la Familia 40. rocznica Cuvee Cava]()
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40. rocznica Cuvee Cava
Ta Cava ma bladozłoty kolor i aromat dojrzałych białych brzoskwiń, prażonej bagietki z nutą cytrusów cytrynowych i moreli. W smaku bogate i szerokie, z aromatami zielonego jabłka, zielonej herbaty jaśminowej i prażonych migdałów. Ta brutalna cava jest niezwykle wszechstronna, ponieważ nie dodaje się do niej żadnych dawek, więc kwasowość i bąbelki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane dania: krewetki czosnkowe, okoń morski marynowany w miso, tuńczyk w panierce sezamowej, kurczak tikka masala i Jamon Iberico.