Włoskie Pieczone Warzywa

Włoskie Pieczone Warzywa
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, włoskie pieczone warzywa mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Za $1.13 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz letnią dynię, fasolkę szparagową, sos sałatkowy z suszonych pomidorów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Z łyżką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Włoskie Pieczone Warzywa, Pieczone Włoskie Warzywa, oraz Włoskie Pieczone Warzywa dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieś do niesmażonego 15-calowego. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 15-20 minut lub do miękkości, raz mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn