Włoskie oliwki

Włoskie oliwki
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj włoskie oliwki. Ten przepis serwuje 32 osoby. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i wegetariański przepis zawiera 39 kalorii , 0 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Za 24 centy za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeżeli macie pod ręką kapary, seler, cebulę i jeszcze kilka innych składników to dasz radę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 11% . Ten wynik nie jest aż tak imponujący. Podobne przepisy to włoskie smażone oliwki , włoskie smażone oliwki i włoska sałatka chlebowa z oliwkami .

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników. W małej misce wymieszaj oliwę, ocet, czosnek, bazylię, oregano, płatki pieprzu i sól; zalać mieszanką oliwek; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Przykryj i przechowuj w lodówce przez co najmniej 3 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 3 dni.
TrudnośćŚredni
Gotowe W10 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn