Włoskie Okręty Podwodne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj włoskich Subs. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1409 kalorii, 46g białka, oraz 101 g tłuszczu każdy. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, Deli-mortadella, marynowane pepperoncini, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Włoskie Okręty Podwodne, Hot Italian Ham Subs, oraz Włoskie Okręty Podwodne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Namoczyć plastry cebuli w dużej misce z zimną wodą, 15 protokół.
W międzyczasie, podzielić chleb wzdłuż, a następnie wyciągnąć trochę chleba od wewnątrz.
Skropić 2 łyżki octu i oliwy z oliwek na dolnej połowie. Doprawić solą i pieprzem.
Warstwę sera i mięsa na dolnej połowie chleba.
Cebulę odcedzić i osuszyć. Dodać mięso z cebulą, sałatą, pepperoncini (jeśli używasz) i pomidorami.
Skropić 2 łyżki octu i oliwy z oliwek i posypać oregano. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Skropić pokrojoną stronę wierzchu chleba pozostałą 1 łyżką octu i oliwy z oliwek, a następnie umieścić na kanapce.
Zdjęcia Antonis Achilleos