Włoskie Nadziewane Klopsy
Włoskie Nadziewane klopsy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 585 kalorii, 36g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka sosu worcestershire, pieczona szynka, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Włoskie Nadziewane Klopsy, Klopsiki Nadziewane Włoskim Serem, oraz Ser Nadziewany Włoskimi Klopsikami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce do mieszania, połączyć mieloną wołowinę, jajka, bułka tarta, parmezan, zioła, czosnek, cebula, ketchup, Worcestershire.
Dobrze wymieszać, stopniowo dodając mleko (jeśli wydaje się zbyt wilgotne, dodaj bułkę tartą, aż będzie konsystencja, która utworzy Bochenek bez spłaszczania. Spryskaj dużą patelnię do pieczenia lub pieczenia nieprzywierającym sprayem i naciśnij klopsiki.
Ułóż plastry sera i szynkę, pokrywając środkową linię klopsa, a następnie zamknij go i włóż do końców, tworząc bochenek, który jest podłużny. Przekrój paski boczku, aby pokryć Bochenek.
Piec przez 35 do 45 minut lub aż termometr mięsa zarejestruje 160 stopni F.
Pozostaw 15 minut, a następnie pokrój i podawaj. Sos jest opcjonalny.