Włoskie Kotlety Wegetariańskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskich wegetariańskich pasztetów. Ta przystawka ma 113 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32 i kosztuje 21 centów za porcję. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka jaj, bazylii, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cukinia i ciecierzyca paszteciki (Wegetariańskie też!), {Wegetariańskie} Dyniowe Kotlety Z Ciecierzycy Burger, oraz Włoskie Pasztety Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oleju w dużym rondlu. Wymieszać z brązowym ryżem i gotować na złoty kolor.
Dodaj soczewicę, wodę i sól; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj, aż ryż będzie miękki, a woda zostanie wchłonięta, około 40 minut.
W razie potrzeby dodać dodatkową wodę; mieszanina powinna być bardzo gęsta.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Umieść gotowaną mieszankę ryżu w maszynce wraz z jajkami, bułką tartą, parmezanem, bazylią i czosnkiem w proszku. Proces aż dobrze połączone, a Tekstura mielonego mięsa. Formować w 1/4 do 1/2 cala grube paszteciki, stosując około 3 łyżki mieszaniny dla każdego.
Rozgrzać 3 łyżki oleju na dużej patelni. W partiach, smażyć paszteciki, aż rumiane, o 2 do 3 minut na stronie.
Osuszyć na ręcznikach papierowych; ostudzić. Pozostałe paszteciki smażyć w ten sam sposób. Przechowywać w szczelnych pojemnikach w lodówce lub zamrażarce.