Włoskie Kotlety Wegetariańskie

Włoskie Kotlety Wegetariańskie
Włoskie paszteciki wegetariańskie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka wody, parmezan, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Podobne przepisy to Cukinia i ciecierzyca paszteciki (Wegetariańskie też!), {Wegetariańskie} Dyniowe Kotlety Z Ciecierzycy Burger, oraz Włoskie Pasztety Wołowe.

Instrukcje

1
Rozgrzać 2 łyżki oleju w dużym rondlu. Wymieszać z brązowym ryżem i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BrązowyRyż Brązowy
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj soczewicę, wodę i sól; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj, aż ryż będzie miękki, a woda zostanie wchłonięta, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
3
W razie potrzeby dodać dodatkową wodę; mieszanina powinna być bardzo gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
5
Umieść gotowaną mieszankę ryżu w maszynce wraz z jajkami, bułką tartą, parmezanem, bazylią i czosnkiem w proszku. Proces aż dobrze połączone, a Tekstura mielonego mięsa. Formować w 1/4 do 1/2 cala grube paszteciki, stosując około 3 łyżki mieszaniny dla każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Bułka TartaBułka Tarta
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Mielona WołowinaMielona Wołowina
BazyliaBazylia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Rozgrzać 3 łyżki oleju na dużej patelni. W partiach, smażyć paszteciki, aż rumiane, o 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych; ostudzić. Pozostałe paszteciki smażyć w ten sam sposób. Przechowywać w szczelnych pojemnikach w lodówce lub zamrażarce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia6
Magazyn