Włoskie Kotlety Wegetariańskie
Włoskie paszteciki wegetariańskie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka wody, parmezan, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Podobne przepisy to Cukinia i ciecierzyca paszteciki (Wegetariańskie też!), {Wegetariańskie} Dyniowe Kotlety Z Ciecierzycy Burger, oraz Włoskie Pasztety Wołowe.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oleju w dużym rondlu. Wymieszać z brązowym ryżem i gotować na złoty kolor.
Dodaj soczewicę, wodę i sól; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj, aż ryż będzie miękki, a woda zostanie wchłonięta, około 40 minut.
W razie potrzeby dodać dodatkową wodę; mieszanina powinna być bardzo gęsta.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Umieść gotowaną mieszankę ryżu w maszynce wraz z jajkami, bułką tartą, parmezanem, bazylią i czosnkiem w proszku. Proces aż dobrze połączone, a Tekstura mielonego mięsa. Formować w 1/4 do 1/2 cala grube paszteciki, stosując około 3 łyżki mieszaniny dla każdego.
Rozgrzać 3 łyżki oleju na dużej patelni. W partiach, smażyć paszteciki, aż rumiane, o 2 do 3 minut na stronie.
Osuszyć na ręcznikach papierowych; ostudzić. Pozostałe paszteciki smażyć w ten sam sposób. Przechowywać w szczelnych pojemnikach w lodówce lub zamrażarce.