Włoskie Klopsiki
Zapomnij o jedzeniu lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz śródziemnomorskiego jedzenia. Spróbuj zrobić włoskie klopsiki w domu. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 18g białka, oraz 16G tłuszczu. Za 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką sos marinara, sól, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Najlepsze Włoskie Klopsiki, Włoskie Klopsiki, oraz Najlepsze Włoskie Klopsiki.
Instrukcje
Moczyć chleb w mleku przez 10 minut; odcedzić i wycisnąć chleb. W blenderze w robocie kuchennym połącz chleb, jajka, parmezan, pietruszkę, czosnek, olej, sól, pieprz i ziele angielskie; przykryj i przetwarzaj na gładką masę.
W dużej misce połącz wołowinę i kiełbasę.
Dodaj mieszankę chleba; dobrze wymieszaj. Uformuj w 2 cale. jaja.
Umieść na wysmarowanym tłuszczem ruszcie na płytkiej blasze do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy klopsiki przestaną być różowe; odcedzić. W dużym rondlu podgrzej sos marinara; dodaj klopsiki i podgrzej.