Włoskie Klopsiki
Włoskie klopsiki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 332 kalorie, 17g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za דל פחמימות,zny dieta. Mieszanka linków usuniętych z obudowy, jajko, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 28%. Spróbuj Włoskie Klopsiki, Włoskie klopsiki mamy, oraz Najlepsze Włoskie Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
W dużej misce połącz jajko, bułkę tartą, starty parmezan, mleko i cebulę.
Usunąć kiełbasę z osłonek.
Dodać kiełbasę do mieszaniny okruchów chleba i dobrze wymieszać.
Uformować na 20 klopsików; ułożyć na płytkiej patelni do pieczenia.
Piec przez 20 minut lub aż klopsiki są gotowane przez (160F).
Podawać z ulubionym sosem i spaghetti.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.